Onderhoud sieraden

 

Mijn bijoux sieraden zijn van een bepaalde kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen volgen hierbij een aantal tips, zodat jouw sieraad mooi blijft en je er een lange tijd van kunt genieten!

 Laat je sieraden niet direct in contact komen met  water en vocht. Bijv. tijdens het douchen. Zorg er ook voor dat het sieraad niet in de badkamer blijft liggen. Condens kan op termijn verkleuring veroorzaken.

Draag je sieraad daarom ook niet tijdens het zwemmen.

Haarspray, make up, parfums, en crèmes kunnen stoffen bevatten die als ze in aanraking komen met metaallegeringen vlekken kunnen veroorzaken op je kleding, maar ook op je huid. Ook kan de metaallegering hierdoor sneller verkleuren. Doe je sieraad pas als laatste om.

 De PH waarde van je huid kan een sieraad ook doen verkleuren.

 Doe je sieraad af wanneer je gaat slapen.

 Draag geen sieraad tijdens ruw werk, sporten of huishoudelijk werk.  Sieraden kunnen ook beschadigen door bepaalde schoonmaakmiddelen. Ook bestaat er een kans dat het sieraad knapt.

 Stel je sieraad niet bloot aan fel zonlicht of zonnebanklicht. Het is slecht voor het elastiek. Dit droogt uit en kan knappen. Ook kleurstenen kunnen hierdoor verkleuren.

 De beste manier voor het bewaren van je sieraad is een donkere plek. Bijv. een sieraden opbergbox of een donkere lade. Zorg ervoor dat je niet alle sieraden boven op elkaar legt want ze kunnen beschadigen.

 Ik wens je veel plezier met je aankoop en succes met de bovenstaande tips!

 

Met vriendelijke groet,

 Sandra

Copyright © 2020 Zonder Label. Alle rechten voorbehouden.