Over mij

 

Mijn grootse inspiratie bron is de wereld om mij heen. Ik houd van kleuren, bloemen, water, en de seizoenen. Mijn ideeën haal ik ook uit werken van historische kunstenaars. Een favoriet is Salvador Dali. Veel kleuren uit zijn werk zul je ook herkennen in mijn sieraden. Materialen welke je terugvindt in mijn ontwerpen zijn glaskristallen, hout, en metalen kralen.

 

Dat ik kunstenares zou worden wist ik al op zeer jonge leeftijd. Op het moment dat ik een potlood kon vasthouden heb ik het nooit meer losgelaten. Ik wilde tekenen en schilderen.

Ik heb goed leren kijken en de schoonheid weten te ontdekken van de simpele dingen om me heen.

Doordat mijn talent van jongs af aan herkend werd heb ik me kunnen ontwikkelen naar een hoger niveau. Mijn jeugd jaren vulde ik in met allerlei schilderslessen en workshops. Hierna volgde de vastberadenheid om naar de Hogeschool voor de Kunsten te gaan. Na het afronden hiervan ben ik aan de slag gegaan als kunstenares. Zo heb ik talrijke schilderijen vervaardigd voor particulieren en bedrijven. Ook heb ik me bezig gehouden met workshops schilderen en schilderprojecten op scholen.

Momenteel houd ik me bezig met het ontwerpen van sieraden. Ik ben modebewust ingesteld en volg graag de laatste fashion trends. Zo zag ik voor mijn gevoel weinig exclusievere bijoux sieraden die zich onderscheiden qua kleur of vorm. Daarom wil ik zelf graag het onderscheid maken om een exclusief maar betaalbaar product naar eigen inzicht op de markt brengen. Neem gerust een kijkje op mijn site. Ik hoop dat er iets leuks voor jouw bij zit. 

De gehele collectie Zonder Label armbanden, oorbellen en accessoires zijn per items in enkele stuks vervaardigd, zodat je verzekert bent van een uniek exemplaar. Hou mijn site in de gaten voor de nieuwste items.

Hartelijk dank voor het bezoeken van mijn site.

Met vriendelijke groet,

Sandra MaatmanOonk

 

Copyright © 2020 Zonder Label. Alle rechten voorbehouden.